Ko je na web-stranici: 74 gostiju i nema prijavljenih članova

Nedavno izašli broj časopisa Comparative Philosophy posvećen prvoj godišnjici The International Society for Comparative Studies Toward World Philosophy  

Nedavno izašli broj (Vol 13 No 2, the July 2022 issue) časopisa Comparative Philosophyspecijalni je broj koji je posvećen prvoj godišnjici the International Society for Comparative Studies Toward World Philosophy (ukratko CPWP, <cpwponline.org>). Ovaj broj je izašao koncem jula 2022. godine i dostupan je na web-stranici <www.comparativephilosophy.org>, kao i na web-stranici ovog američkog društva filozofa-komparativista: <www.cpwponline.org>. 

Također, ovaj broj uključuje i dva članka Nevada Kahterana od kojih je jedan u spomen na prof. Abdulaha Šarčevića (1929.-2021.), emeritiranog profesora Filozofskog fakulteta UNSA i redovitog člana ANUBiH, koji nas je napustio sredinom novembra prošle godine u 92. godini života. 

Informacija je uz odobrenje i saglasnost preuzeta sa internet stranice https://www.unsa.ba/novosti/nedavno-izasli-broj-casopisa-comparative-philosophy-posvecen-prvoj-godisnjici-international.

20220908 Capture

AKADEMIJA NAUKA I UMJETNOSTI
BOSNE I HERCEGOVINE
  • Bistrik 7, 71000 Sarajevo, BiH
  • Tel: +387 33 560 700
  • Fax: +387 33 560 703
  • Email: akademija@anubih.ba

Location

anu mapa

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…