Ko je na web-stranici: 120 gostiju i nema prijavljenih članova

Okrugli stol 25. godišnjica Dejtonskog mirovnog sporazuma: Dosezi i problemi u izgradnji mira i funkcionalne države Bosne i Hercegovine

u organizaciji Odjeljenja društvenih nauka Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine u petak, 11. 12. 2020. godine će se održati Okrugli stol „25. godišnjica Dejtonskog mirovnog sporazuma: dosezi i problemi u izgradnji mira i funkcionalne države Bosne i Hercegovine“ s početkom u 11 sati.

Predviđeno je da će referenti koji su u mogućnosti biti prisutni u Amfiteatru ANUBiH, a ostali referenti će se moći obratiti putom online platforme (https://bbb.anubih.ba/b/tih-ipg-vnl). Vrijeme izlaganja radova ograničeno je na 10 minuta.

Članovi Akademije, kao i članovi odbora Odjeljenja društvenih nauka i Odjeljenja humanističkih nauka će moći participirati u radu okruglog stola putom online platforme.

Nakon izlaganja svih radova upriličit će se diskusija i molimo Vas za aktivno sudjelovanje u diskusiji.

Izjavu za medije o okruglom stolu će dati predsjednik Znanstvenog odbora, akademik Slavo Kukić, u 10 i 30 sati u prizemlju Akademije.

 

SAOPĆENJE ZA JAVNOST   |   LISTA REFERENATA   |   AGENDA

70 godina ANU

AKADEMIJA NAUKA I UMJETNOSTI
BOSNE I HERCEGOVINE
  • Bistrik 7, 71000 Sarajevo, BiH
  • Tel: +387 33 560 700
  • Fax: +387 33 560 703
  • Email: akademija@anubih.ba

Location

anu mapa

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…