Ko je na web-stranici: 72 gostiju i nema prijavljenih članova

Simpozij “Neuroonkološki aspekti u savremenoj neurohirurgiji 21. stoljeća“

Udruženje neurohirurga Jugoistočne Evrope (SEENS) pod pokroviteljstvom ANUBiH organiziraju Simpozij pod naslovom “Neuroonkološki aspekti u savremenoj neurohirurgiji 21. stoljeća“ koji će se održati 31. januara 2020. godine s početkom u 08:45 sati u amfiteatru Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine.

Simpozij je izuzetno relevantan jer će pokriti sve aspekte savremene neuro-onkologije 21. stoljeća, uključujući dijagnostiku, hirurške pristupe i operativne tehnike, intraoperabilna pomagala, postoperativni neuro-onkološki tretman tumora centralnog i perifernog nervnog sistema. Značaj manifestacije je naučni i edukativni.

Predavači na Simpozijumu će biti profesori neurohirurgije, doktori nauka iz zemalja regije Jugoistočne Evrope, predsjednici udruženja neurohirurgija, vodeći autori neurohirurških publikacija u svijetu kao i lokalni šefovi Klinika za neurohirurgiju iz Centara neurohirurgije u Bosni i Hercegovini. Simpozij će imati najveći mogući naučni i stručni rang iz područja neurohirurgije i srodnih nauka u Jugoistočnoj Evropi obzirom na renome, publikacije i naučni uticaj navedenih predavača u svjetskoj neurohirurgiji.

PROGRAM

AKADEMIJA NAUKA I UMJETNOSTI
BOSNE I HERCEGOVINE
  • Bistrik 7, 71000 Sarajevo, BiH
  • Tel: +387 33 560 700
  • Fax: +387 33 560 703
  • Email: akademija@anubih.ba

Location

anu mapa

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…